Вашата пазарска количкаБлизо

Вашата пазарска количка в момента е празна.

Впиши се Близо

Плащане и сигурност

По принцип не се задължаваме да съхраняваме номера на карти извън необходимото за ефективното обработване на всякакви проблеми, свързани с дебитиране, анулиране и кредитиране.

За да улесним следващото ви пазаруване при нас, когато плащате на касата, можете да изберете да съхранявате информацията за картата си на сигурно място при нас. Важно е да излезете от клиентския си профил, след като приключите транзакцията.
Вие носите отговорност да не споделяте потребителското си име и парола с други лица.
За да извършим плащането, ще препратим информацията ви към нашия доставчик на плащания Shopify Payments. Те съхраняват информацията по безопасен и сигурен начин и са сертифицирани по PCI Level 1. 
Shopify Payments приема най-разпространените платежни карти VISA, MasterCard, AmericanExpress, както и Apple Pay, Google Pay и не на последно място Klarna.

Въведете номера на картата си и датата на изтичане на валидността ѝ, както и CVV2/CVC кода на картата. Парите ще бъдат изтеглени директно от сметката ви, когато разрешите транзакцията. Цялата информация за транзакциите се изпраща чрез SSL (Secure Sockets Layer) и е криптирана, т.е. много сигурна. Ако имате някакви проблеми с плащането, моля, свържете се с отдела за обслужване на клиенти на VortexVR.


Можете да платите и чрез PayPal, който е глобално решение за сигурни плащания.