Вашата пазарска количкаБлизо

Вашата пазарска количка в момента е празна.

Впиши се Близо

ЧЗВ

Попитайте за: OCULUS LINK CABLE 5m |USB-A| към OCULUS QUEST 1/2

Въпрос относно качеството на сигнала:

Добър ден.
Бих искал да купя този кабел, но имам някои съмнения. Достатъчно ли е да използвам приложението Oculus Rift на очилата Oculus Quest или все пак ми трябва кабел с усилвател? Забелязах, че в Amazon се продават комплекти. Това, което не знам е дали те са предимно за удължаване на кабела или за усилване на сигнала.
А кабела дали може да работи сам - пробвал ли си как се отразява дължината 3м/5м на силата на сигнала?
Благодаря предварително за отговора.

Поздравления
Люк П.

Нашият отговор:

Здравейте
Много добри въпроси. Има хора, които са скептични, но работи толкова добре, колкото оригиналния кабел, дори по-добре. Важно е дънната платка да осигурява достатъчно захранване през кабела, в 1-2% от случаите понякога може да има малки проблеми и тогава просто трябва да свържете кабела под активния хъб.
Продават се и кабелите за които говориш заедно с втори кабел който възпроизвежда сигнала. След това този кабел може да бъде удължен, за да осигури по-добър сигнал. В бъдеще ще имаме кабели с дължина до 8 метра с усилен и подобрен сигнал с чип, който вече е в кабела, но това все още е в производство.
Силно препоръчваме нашия кабел и ако има проблем, предлагаме безплатно връщане, но както казахме, ние сме тук, за да помогнем и сме уверени, че ще работи 100% по предназначение. Ако дънната платка не захранва, винаги можете да закупите активен HUB.
Нашият 5-метров кабел дава същите резултати като 3-метров кабел в резултатите, така че ограничението не е в кабела, а в хардуера.

На Ваше разположение,
Вихрова виртуална реалност