Вашата пазарска количкаБлизо

Вашата пазарска количка в момента е празна.

Впиши се Близо

Доставка, плащане и право на отказ

1. Безплатна доставка при покупки над 300 BGN

За всички покупки на стойност над 300 BGN предлагаме опция за безплатна доставка за частни клиенти. Ако общата стойност на кошницата ви за пазаруване е над 300 BGN, ще ви бъде предложен безплатен избор на вариант за доставка. Безплатната доставка важи само за тази опция за доставка.

2. Срок за доставка

VortexVR обикновено обработва поръчките в същия работен ден, ако продуктът(ите) е(са) в наличност онлайн и поръчката е направена преди 14:00 часа. Времето за доставка варира в зависимост от избраната опция за доставка (1-4 работни дни). 

Предлагаме доставка чрез DHL®, Econt® или UPS® в цялата страна.

 • Econt® (2-3 дни)
 • Econt® office (2-3 дни)
 • Еконт Еконтомат (2 дни)
 • DHL® Parcel eCom (2-3 дни)
 • UPS® Express Saver (1 ден)
 • UPS® Standard  (2-3 дни)

 • Ако поръчката не може да бъде доставена в рамките на договорения срок, ще бъдете информирани. След това имате право да отмените покупката, ако желаете.

  3. Плащане

  Приемаме плащания с карти VISA и MasterCard/EuroCard, Apple Pay, Google Pay и PayPal. Моля, въведете номера на картата си и срока на валидност на картата, както и CVV2/CVC кода на картата. Парите ще бъдат изтеглени директно от сметката ви, когато одобрите транзакцията. Цялата информация за транзакциите се изпраща чрез SSL (Secure Sockets Layer) и е криптирана, т.е. изключително сигурна. Приемаме най-разпространените шведски платежни карти: VISA, Mastercard, AmericanExpress, но не и Maestro или VISA Electron. Ако имате проблеми с плащането, моля, свържете се с отдела за обслужване на клиенти на VortexVR.se. Нашият партньор за картови и директни плащания е Shopify Payments. Можете да платите и чрез PayPal, който е глобално решение за сигурни плащания

  4. Право на отказ от договора - 14 дни

  Правото на отказ ви дава право да се откажете от покупката си. Правото на отказ се прилага за стоки и някои услуги (вж. изключенията в последния раздел). Правото на отказ изисква да уведомите продавача на доставката в срок от 14 дни от получаването на доставката (уведомление за отказ).

  Свържете се с нас и ни уведомете, че искате да използвате правото си на отказ. Можете да се свържете с нас чрез чат или електронна поща: support@vortexvr.bg 

  5. запаси

  Адрес на склада/адрес за връщане:
  FAN International Paxy - VortexVR
  Подпоручик Йордан Тодоров 6 (Econt DEPO)
  1528, НПЗ Искър София

  Няма допълнителни такси, различни от общата цена с ДДС в момента на покупката, т.е. няма допълнителни данъци или разходи.